Inlagd sill med rosépeppar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (8 betyg)

Ett klassiskt sillrecept med rosépeppar, kryddnejlikor och morot.

Tillagningstid: 10 minuter + 1-2 dygn i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill urvattnad, 1 burk
  • Lag:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 100 g skivad morot
  • 2 tsk hel kryddpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 5 kryddnejlikor
  • 3 lagerblad

Gör så här

  1. Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt lök, morot och kryddor. Låt lagen koka upp och svalna. .
  2. Lägg sillen i en burk och slå på lagen. Sätt på ett tättslutande lock och låt dra i kylskåp 1-2 dygn

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rödbetsgravad lax med dijonnaise

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grönsallad med caesardressing

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetssill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Inlagd rödbets- och ingefärssill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetsgravad lax

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

Betyg
Betyg
(1)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 420 g inläggningssill urvattnad, 1 burk
  • Lag:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 100 g skivad morot
  • 2 tsk hel kryddpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 5 kryddnejlikor
  • 3 lagerblad

Inlagd sill med rosépeppar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (8 betyg)

Ett klassiskt sillrecept med rosépeppar, kryddnejlikor och morot.

Tillagningstid: 10 minuter + 1-2 dygn i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt lök, morot och kryddor. Låt lagen koka upp och svalna. .
  2. Lägg sillen i en burk och slå på lagen. Sätt på ett tättslutande lock och låt dra i kylskåp 1-2 dygn

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rödbetsgravad lax med dijonnaise

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grönsallad med caesardressing

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetssill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Inlagd rödbets- och ingefärssill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetsgravad lax

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Rotsellericarpaccio med tångkaviar

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

Betyg
Betyg
(1)