För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Inlagd sill med rosépeppar

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

Ett klassiskt sillrecept med rosépeppar, kryddnejlikor och morot.

Tillagningstid: 10 minuter + 1-2 dygn i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill urvattnad, 1 burk
  • Lag:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 100 g skivad morot
  • 2 tsk hel kryddpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 5 kryddnejlikor
  • 3 lagerblad

Gör så här

  1. Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt lök, morot och kryddor. Låt lagen koka upp och svalna. .
  2. Lägg sillen i en burk och slå på lagen. Sätt på ett tättslutande lock och låt dra i kylskåp 1-2 dygn

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grönsallad med caesardressing

(1)

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom

(3)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

(0)

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta

(6)

Inkokt lax med dillmajonnäs

(1)

Rödbetssill

(6)

Maki med sotad lax, avokado och picklad morot

(5)

Sill à la russe

(23)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 420 g inläggningssill urvattnad, 1 burk
  • Lag:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 100 g skivad morot
  • 2 tsk hel kryddpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 5 kryddnejlikor
  • 3 lagerblad

Inlagd sill med rosépeppar

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

Ett klassiskt sillrecept med rosépeppar, kryddnejlikor och morot.

Tillagningstid: 10 minuter + 1-2 dygn i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt lök, morot och kryddor. Låt lagen koka upp och svalna. .
  2. Lägg sillen i en burk och slå på lagen. Sätt på ett tättslutande lock och låt dra i kylskåp 1-2 dygn

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grönsallad med caesardressing

(1)

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom

(3)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

(0)

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta

(6)

Inkokt lax med dillmajonnäs

(1)

Rödbetssill

(6)

Maki med sotad lax, avokado och picklad morot

(5)

Sill à la russe

(23)