Inlagd sill med rosépeppar

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

Ett klassiskt sillrecept med rosépeppar, kryddnejlikor och morot.

Tillagningstid: 10 minuter + 1-2 dygn i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 420 g inläggningssill urvattnad, 1 burk
  • Lag:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 100 g skivad morot
  • 2 tsk hel kryddpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 5 kryddnejlikor
  • 3 lagerblad

Gör så här

  1. Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt lök, morot och kryddor. Låt lagen koka upp och svalna. .
  2. Lägg sillen i en burk och slå på lagen. Sätt på ett tättslutande lock och låt dra i kylskåp 1-2 dygn

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rödbetssill - Coop

(6)

Maki med sotad lax, avokado och picklad morot - Coop

(5)

Inkokt lax med dillmajonnäs - Coop

(0)

Grönsallad med caesardressing - Coop

(1)

Inlagd rödbets- och ingefärssill - Coop

(0)

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom - Coop

(3)

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta - Coop

(6)

Rödbetsgravad lax med dijonnaise - Coop

(0)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 420 g inläggningssill urvattnad, 1 burk
  • Lag:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl vatten
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 dm strimlad purjolök
  • 100 g skivad morot
  • 2 tsk hel kryddpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 5 kryddnejlikor
  • 3 lagerblad

Inlagd sill med rosépeppar

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

Ett klassiskt sillrecept med rosépeppar, kryddnejlikor och morot.

Tillagningstid: 10 minuter + 1-2 dygn i kylskåp
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull. Tillsätt lök, morot och kryddor. Låt lagen koka upp och svalna. .
  2. Lägg sillen i en burk och slå på lagen. Sätt på ett tättslutande lock och låt dra i kylskåp 1-2 dygn

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rödbetssill - Coop

(6)

Maki med sotad lax, avokado och picklad morot - Coop

(5)

Inkokt lax med dillmajonnäs - Coop

(0)

Grönsallad med caesardressing - Coop

(1)

Inlagd rödbets- och ingefärssill - Coop

(0)

Picklad syltlök fylld med jordärtskockspuré och löjrom - Coop

(3)

Havtornsmarinerad lax med blomkål och rostad gulbeta - Coop

(6)

Rödbetsgravad lax med dijonnaise - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies