Inlagd rödbets- och ingefärssill

Inlagd rödbets- och ingefärssill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Lägg in sillen med rödbeta så blir den lätt rosa. Och smaksätt med gari, den inlagda ingefäran, för god smak och en lätt asiatisk touch.

Tillagningstid: 10 min + tid i kylen
6 bufféportioner
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 förpackning 5-minuterssill
  • 150 g Raw slaw Hackat & Klart (finstrimlad rödbeta, morot och broccoli)
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära)

Gör så här

  1. Koka upp vatten, socker och ättiksprit i en kastrull tills sockret smält. Låt kallna. Skär sillen i ca 1 cm bitar.
  2. Lägg grönsakerna, gari och sillen i en skål och häll över lagen. Låt dra minst 1 tim i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Inlagd rödbets- och ingefärssill
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 förpackning 5-minuterssill
  • 150 g Raw slaw Hackat & Klart (finstrimlad rödbeta, morot och broccoli)
  • 0.5 dl gari (inlagd ingefära)

Inlagd rödbets- och ingefärssill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Lägg in sillen med rödbeta så blir den lätt rosa. Och smaksätt med gari, den inlagda ingefäran, för god smak och en lätt asiatisk touch.

Tillagningstid: 10 min + tid i kylen
6 bufféportioner

Gör så här

  1. Koka upp vatten, socker och ättiksprit i en kastrull tills sockret smält. Låt kallna. Skär sillen i ca 1 cm bitar.
  2. Lägg grönsakerna, gari och sillen i en skål och häll över lagen. Låt dra minst 1 tim i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!