Gravlaxrullar med hovmästarkräm
  • Tid 15 min

Gravlaxrullar med hovmästarkräm

4.11 (9 betyg)

Goda små laxrullar med senap och dill.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g gravad lax i skivor
  • 200 g naturell färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 3 msk finhackad dill
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg ut en bit plastfolie och täck en yta på ca 25 x 25 cm med laxskivor omlott.

  2. 2

    Blanda ihop färskost med senap och dill.

  3. 3

    Bred ostblandningen på laxskivorna och rulla ihop med hjälp av plastfolien.

  4. 4

    Spänn plasten hårt runt rullen och låt vila i kylen till servering.

  5. 5

    Vid servering, skiva upp laxrullen i 1,5 cm tjocka skivor.

Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Inger Björk

    Gjorde dessa till julbordet förra året. Omtyckta och smidiga att göra. Det blir repris på det i år igen:)

  • Robban

    Jättegod förrätt. Lätt att göra

  • Peter

    Jättegoda och enkla till julbord eller kvällsvickning. Verkar som svartpeppar har tappats bort i receptet på hemsidan jämfört med tidningen.

  • Felicia Grisstad

    mums! Väldigt gott recept. Tillsatte lite saffran och fetaost vilket piffade till det rejält.