Indisk fiskgryta

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Fiskgryta med morötter och potatis med indiska smaker som garam masala, ingefära och kardemumma.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 300 g frysta fisktärningar, tinade
  • 0.5 tsk salt
  • 500 g potatis
  • 200 g morötter
  • 1 gul lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk garam masala
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1 tsk malen ingefära
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • 6 dl vatten
  • 2 dl grädde

Gör så här

  1. Salta fiskbitarna. Skala och skär potatis och morötter i bitar och löken i klyftor. Stek grönsakerna under omrörning i olja med vitlöken, de torra kryddorna, salt och socker.
  2. Tillsätt vatten och grädde och låt sjuda tills potatisen är mjuk, ca 15 min. Lägg i fisk-bitarna så de blir täckta av såsen. Sätt på ett lock och dra kastrullen från värmen. Servera när fisken är klar efter ca 5 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fiskgryta med saffran och räkor - Coop

(41)

Fisktaco - Coop

(3)

Chili- och limelax i ugn med nudelsallad - Coop

(148)

Inlagd sill - Coop

(15)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Fisk i skaldjurssås - Coop

(8)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Fiskgryta med tomat och curry - Coop

(16)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 300 g frysta fisktärningar, tinade
  • 0.5 tsk salt
  • 500 g potatis
  • 200 g morötter
  • 1 gul lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk garam masala
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1 tsk malen ingefära
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • 6 dl vatten
  • 2 dl grädde

Indisk fiskgryta

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Fiskgryta med morötter och potatis med indiska smaker som garam masala, ingefära och kardemumma.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta fiskbitarna. Skala och skär potatis och morötter i bitar och löken i klyftor. Stek grönsakerna under omrörning i olja med vitlöken, de torra kryddorna, salt och socker.
  2. Tillsätt vatten och grädde och låt sjuda tills potatisen är mjuk, ca 15 min. Lägg i fisk-bitarna så de blir täckta av såsen. Sätt på ett lock och dra kastrullen från värmen. Servera när fisken är klar efter ca 5 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fiskgryta med saffran och räkor - Coop

(41)

Fisktaco - Coop

(3)

Chili- och limelax i ugn med nudelsallad - Coop

(148)

Inlagd sill - Coop

(15)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Fisk i skaldjurssås - Coop

(8)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Fiskgryta med tomat och curry - Coop

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies