För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Hamburgare med kapris, chèvre, grillad paprika och örtdressing

Betyg (1-5):
3 (17 betyg)

Hamburgaren blir lite extra lyxig med chèvre, kapris och koriander.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g nötfärs
  • 0.5 dl barbequesås
  • 1 dl kapris
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Örtdressing:
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 msk finhackad färsk koriander eller basilika
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 2 stora eller 4 små ciabattabröd
  • 0.5 kruka krispsallad
  • 2 avrunna, grillade marinerade paprikor på burk
  • 250 g skivad chèvre

Gör så här

  1. Blanda köttfärs med bbq-sås, kapris, salt och peppar i en bunke. Forma 4 burgare.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek burgarna på medelvärme i 5 minuter per sida.
  3. Blanda majonnäs eller crème fraiche med örter och vitlök, smaka av med salt.
  4. Dela bröden och stek i en torr panna så att de får lite färg.
  5. Fyll bröden med krispsallad, burgare, paprika, chèvre och toppa med örtdressingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



81% kötthalt.

2014-07-22

Tragiskt i era färdiga burgare.

Liknande recept

Gyros med vitlökssås

(39)

Fläskkarrégryta med mos

(12)

Carnitas med äppelsalsa

(53)

Grillade lammracks med fänkål och basilika

(16)

Biff med rub och chipotlesmör

(7)

Fänkålsstekta köttbullar med polenta

(13)

Cowboyköttbullar i tomatsås med vita bönor

(10)

Fläskfilé med solrostäcke och honungsglaserad pumpa

(27)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 600 g nötfärs
  • 0.5 dl barbequesås
  • 1 dl kapris
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Örtdressing:
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 msk finhackad färsk koriander eller basilika
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • 2 stora eller 4 små ciabattabröd
  • 0.5 kruka krispsallad
  • 2 avrunna, grillade marinerade paprikor på burk
  • 250 g skivad chèvre

Hamburgare med kapris, chèvre, grillad paprika och örtdressing

Betyg (1-5):
3 (17 betyg)

Hamburgaren blir lite extra lyxig med chèvre, kapris och koriander.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda köttfärs med bbq-sås, kapris, salt och peppar i en bunke. Forma 4 burgare.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek burgarna på medelvärme i 5 minuter per sida.
  3. Blanda majonnäs eller crème fraiche med örter och vitlök, smaka av med salt.
  4. Dela bröden och stek i en torr panna så att de får lite färg.
  5. Fyll bröden med krispsallad, burgare, paprika, chèvre och toppa med örtdressingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



81% kötthalt.

2014-07-22

Tragiskt i era färdiga burgare.

Liknande recept

Gyros med vitlökssås

(39)

Fläskkarrégryta med mos

(12)

Carnitas med äppelsalsa

(53)

Grillade lammracks med fänkål och basilika

(16)

Biff med rub och chipotlesmör

(7)

Fänkålsstekta köttbullar med polenta

(13)

Cowboyköttbullar i tomatsås med vita bönor

(10)

Fläskfilé med solrostäcke och honungsglaserad pumpa

(27)