För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Hamburgare med cheddar och jalapenos

Betyg (1-5):
3.88 (16 betyg)

Lätt lagat och gott - grillade hamburgare.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 800 g nötfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 bifftomat i 4 tjocka skivor
  • 1 rödlök i 4 tjocka skivor
  • 4 skivor cheddar
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 dl jalapeño
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Dela upp färsen i 4 bitar och krama försiktigt in salt och peppar. Forma till 4 tjocka runda burgare. Grilla burgarna 3 min per sida.
  2. Grilla tomat- och rödlöksskivorna. Lägg ost på burgarna så den smälter. Värm bröden och fyll med allt från grillen och toppa med jalapenos.

Tips

Pensla hamburgaren med BBQ glace och sätt rökspån i grillen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grekisk filodegspaj

(22)

Medelhavsgratäng

(22)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Köttbullar med chèvre

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Dagobertare extra allt

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 800 g nötfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 bifftomat i 4 tjocka skivor
  • 1 rödlök i 4 tjocka skivor
  • 4 skivor cheddar
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 dl jalapeño
  • 1 tsk salt

Hamburgare med cheddar och jalapenos

Betyg (1-5):
3.88 (16 betyg)

Lätt lagat och gott - grillade hamburgare.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela upp färsen i 4 bitar och krama försiktigt in salt och peppar. Forma till 4 tjocka runda burgare. Grilla burgarna 3 min per sida.
  2. Grilla tomat- och rödlöksskivorna. Lägg ost på burgarna så den smälter. Värm bröden och fyll med allt från grillen och toppa med jalapenos.

Tips

Pensla hamburgaren med BBQ glace och sätt rökspån i grillen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grekisk filodegspaj

(22)

Medelhavsgratäng

(22)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Köttbullar med chèvre

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Dagobertare extra allt

(5)