Hamburgare med cheddar och jalapenos

Betyg (1-5):
3.88 (16 betyg)

Lätt lagat och gott - grillade hamburgare.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 800 g nötfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 bifftomat i 4 tjocka skivor
  • 1 rödlök i 4 tjocka skivor
  • 4 skivor cheddar
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 dl jalapeño

Gör så här

  1. Dela upp färsen i 4 bitar och krama försiktigt in salt och peppar. Forma till 4 tjocka runda burgare. Grilla burgarna 3 min per sida.
  2. Grilla tomat- och rödlöksskivorna. Lägg ost på burgarna så den smälter. Värm bröden och fyll med allt från grillen och toppa med jalapenos.

Tips

Pensla hamburgaren med BBQ glace och sätt rökspån i grillen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Nacho de lux med pulled pork

(5)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med västerbottensost

(5)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng

(11)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(5)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(11)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 800 g nötfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 bifftomat i 4 tjocka skivor
  • 1 rödlök i 4 tjocka skivor
  • 4 skivor cheddar
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 dl jalapeño

Hamburgare med cheddar och jalapenos

Betyg (1-5):
3.88 (16 betyg)

Lätt lagat och gott - grillade hamburgare.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela upp färsen i 4 bitar och krama försiktigt in salt och peppar. Forma till 4 tjocka runda burgare. Grilla burgarna 3 min per sida.
  2. Grilla tomat- och rödlöksskivorna. Lägg ost på burgarna så den smälter. Värm bröden och fyll med allt från grillen och toppa med jalapenos.

Tips

Pensla hamburgaren med BBQ glace och sätt rökspån i grillen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Nacho de lux med pulled pork

(5)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)

Helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng toppad med västerbottensost

(5)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng

(11)

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(5)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(11)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies