Halloweenpizza

Halloweenpizza

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(54)

Perfekt pizza till halloween, dekorerad med ostspöken av mozzarella och olivspindlar.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:250º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pizzadeg, gärna surdeg
  • 2 dl tomatsås till pizza
  • 0.5 dl urkärnade svarta oliver
  • 125 g mozzarella
  • basilika, till servering

Gör så här

  1. Dela degen i två bitar och kavla ut till två runda bottnar på mjölad bänk.
  2. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och bred på tomatsås. Skär oliverna i bitar och lägg på pizzorna som spindlar.
  3. Riv mozzarellan i sex bitar och fördela i högar till tre spöken.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
  5. Gör ögon och mun av balsamicosirap på spökena. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade grönsaker med chunky kikärtsröra

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pastasallad med pesto och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Regnbågslax

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mangosalsa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ugnsomelett med rökt skinka

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Kryddade revbensspjäll med rödkål

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

Betyg
Betyg
(14)
Halloweenpizza
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g pizzadeg, gärna surdeg
  • 2 dl tomatsås till pizza
  • 0.5 dl urkärnade svarta oliver
  • 125 g mozzarella
  • basilika, till servering

Halloweenpizza

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(54)

Perfekt pizza till halloween, dekorerad med ostspöken av mozzarella och olivspindlar.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:250º
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela degen i två bitar och kavla ut till två runda bottnar på mjölad bänk.
  2. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och bred på tomatsås. Skär oliverna i bitar och lägg på pizzorna som spindlar.
  3. Riv mozzarellan i sex bitar och fördela i högar till tre spöken.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
  5. Gör ögon och mun av balsamicosirap på spökena. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade grönsaker med chunky kikärtsröra

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pastasallad med pesto och fetaost

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Regnbågslax

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mangosalsa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ugnsomelett med rökt skinka

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Kryddade revbensspjäll med rödkål

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

Betyg
Betyg
(14)