Halloumibaguetter
  • Tid 15 min
  • Ugn 225-250º

Halloumibaguetter

3.91 (22 betyg)

Gratinerade baugetter med halloumi, chili och vitlök.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7
  • Ugnstemperatur 225-250º

Ingredienser

8 portioner
  • 1 baguette
  • 150 g riven halloumi
  • 1 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk rumsvarmt smör
  • 1 tsk flingsalt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela baguetten. Blanda halloumi, chili, vitlök, olja, smör och salt. Fördela blandningen på brödet och grilla i ugnen tills osten och brödet fått färg, 5–10 minuter.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Linda

    Good macka