Gurkörtsvatten

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Extra fint och festligt blir gurkvattnet med iskuber med blommor.

Tillagningstid: 10 minuter + tid i frysen
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 1 kanna vatten
  • blomsteris
  • 0.5 tunt skivad gurka
  • en handfull blommor av gurkört

Gör så här

  1. Häll vatten, gurka och blomsteris i en kanna.
  2. Toppa med gurkörtsblommor.

Blomsteris

  1. Fyll en islåda med vatten. Lägg en blomma eller några kronblad av flera olika blommor i varje fack. Frys in.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Grönkål med parmesan och citron

(4)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Gulasch med bönor

(23)

Fetaostgratinerad broccoli

(132)

Chili sin carne

(39)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 kanna vatten
  • blomsteris
  • 0.5 tunt skivad gurka
  • en handfull blommor av gurkört

Gurkörtsvatten

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Extra fint och festligt blir gurkvattnet med iskuber med blommor.

Tillagningstid: 10 minuter + tid i frysen
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vatten, gurka och blomsteris i en kanna.
  2. Toppa med gurkörtsblommor.

Blomsteris

  1. Fyll en islåda med vatten. Lägg en blomma eller några kronblad av flera olika blommor i varje fack. Frys in.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Grönkål med parmesan och citron

(4)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

Laxburgare med olivmajonnäs

(61)

Gulasch med bönor

(23)

Fetaostgratinerad broccoli

(132)

Chili sin carne

(39)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies