Grov honungssenap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Mumsig sötstark senap som passar utmärkt på grillad korv.

Tillagningstid: 5 min + 1 natt i kylen
2 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl senapsfrön, gärna blandade gula och bruna, ca 80 gram
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • 4 msk honung, flytande
  • 1.5 dl vatten
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Lägg senapsfrön, ättikssprit och honung i en matberedare och mixa.
  2. Fortsätt mixa och häll i lite vatten i taget. Senapen ska bli krämig men ändå ha lite hela korn i sig. Smaka av med salt.
  3. Låt vila i kylen minst en natt. Blir den för tjock kan du späda med vatten.

Tips

Gör senapen i god tid och ha på lut i kylskåpet.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Morots-halwa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 dl senapsfrön, gärna blandade gula och bruna, ca 80 gram
  • 1 msk ättiksprit (12 %)
  • 4 msk honung, flytande
  • 1.5 dl vatten
  • 1 krm salt

Grov honungssenap

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Mumsig sötstark senap som passar utmärkt på grillad korv.

Tillagningstid: 5 min + 1 natt i kylen
2 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg senapsfrön, ättikssprit och honung i en matberedare och mixa.
  2. Fortsätt mixa och häll i lite vatten i taget. Senapen ska bli krämig men ändå ha lite hela korn i sig. Smaka av med salt.
  3. Låt vila i kylen minst en natt. Blir den för tjock kan du späda med vatten.

Tips

Gör senapen i god tid och ha på lut i kylskåpet.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Morots-halwa

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Fruktkompott med ingefära och lime

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)