Rödbetor med chèvre och honung
  • Tid 25 min

Rödbetor med chèvre och honung

2.33 (3 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 1 knippe färska rödbetor (à ca 500 g)
  • 1 msk olivolja
  • 150 g chèvre
  • 1 msk flytande honung
  • flingsalt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Ta bort blastan från rödbetorna, skölj och spara den. Tvätta och koka rödbetorna tills de är mjuka i saltat vatten. Gnugga loss skalet och skär ev i mindre bitar.

  2. 2

    Hetta upp olja i en stekpanna och ruska runt rödbetsblasten något varv i pannan. Varva rödbetor, blast och chèvre på ett serveringsfat. Ringla över honung, salta och peppra.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar