Rostad majssallad
  • Tid 25 min

Rostad majssallad

4 (2 betyg)

Den sötgrillade majsen blir lite het av chipotlepastan. Gott!

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

4 portioner
  • 3 majskolvar, färska eller förkokta
  • 2 tsk olivolja
  • 75 g fetaost
  • 1 kruka koriander
  • ev 1 lime, klyftad
Dressing
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 2 msk ketchup
  • 1 msk pressad limesaft
  • 0.5 msk chipotlepasta
  • 1 tsk spiskummin
  • salt och svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt och peppar. Ta bort blasten från majskolvarna om den sitter kvar. Pensla med olja och grilla till fin yta. Grilla tills majskornen är mjuka om de inte är förkokta.

  2. 2

    Skär loss majskornen från kolvarna och vänd runt med dressingen, smulad fetaost och grovhackad koriander. Servera ev med limeklyftor.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Precis lika god varm som kall!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar