Grönt paket med bönor och feta

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

God som vegomåltid med bröd eller som tillbehör till grillat kött, fisk eller fågel. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 800 g stora vita bönor, burk (bruttovikt)
  • 4 msk röd pesto
  • 1 zucchini
  • 150 g fetaost
  • 2 dl kalamataoliver
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 kruka koriander, både stjälk och blad

Gör så här

  1. Skölj bönorna och låt rinna av. Lägg dem i en bunke och blanda i peston. Skär zucchinin i grova bitar och bryt fetaosten i mindre bitar. Vänd varsamt ner zucchini, oliver och fetaost med bönorna.
  2. Förbered fyra paket av dubbla ark ugnsfolie, 40 x 40 cm. Ringla lite olja i mitten av varje ark och fördela bönblandningen ovanpå. Salta och peppra.
  3. Förslut paketen väl. Lägg dem på galler över riktigt varm glöd. Sätt på locket på grillen med spjället öppet. Efter 15–20 min är det klart. Öppna paketen försiktigt och toppa med tomater och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Halloumiburgare med mustig salsa - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 800 g stora vita bönor, burk (bruttovikt)
  • 4 msk röd pesto
  • 1 zucchini
  • 150 g fetaost
  • 2 dl kalamataoliver
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 kruka koriander, både stjälk och blad

Grönt paket med bönor och feta

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

God som vegomåltid med bröd eller som tillbehör till grillat kött, fisk eller fågel. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna och låt rinna av. Lägg dem i en bunke och blanda i peston. Skär zucchinin i grova bitar och bryt fetaosten i mindre bitar. Vänd varsamt ner zucchini, oliver och fetaost med bönorna.
  2. Förbered fyra paket av dubbla ark ugnsfolie, 40 x 40 cm. Ringla lite olja i mitten av varje ark och fördela bönblandningen ovanpå. Salta och peppra.
  3. Förslut paketen väl. Lägg dem på galler över riktigt varm glöd. Sätt på locket på grillen med spjället öppet. Efter 15–20 min är det klart. Öppna paketen försiktigt och toppa med tomater och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Halloumiburgare med mustig salsa - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(9)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Caesarsallad med grillade kungsräkor - Coop

(1)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies