Grönsakswok med svamp

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Krispig grönsakswok med nötig smak från sesamolja.

Tillagningstid: 30 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 200 g haricots verts
  • 6 msk olivolja
  • 600 g paprikor i bitar
  • 500 g färsk lök i klyftor
  • 240 g pak choy i bitar (Kål från Japan/Kina som liknar mangold)
  • 500 g shiitake -svamp
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk sesamfrö

Gör så här

  1. Förväll bönorna i kokande saltat vatten cirka 4 minuter. Häll av vattnet och spola dem kalla. Låt rinna av.
  2. Sätt woken över grillen. Häll i och hetta upp 1/3 av olivoljan, grönsakerna och svampen. Woka försiktigt tills grönsakerna och svampen fått färg. Blanda ner 1/3 av sesamoljan, saltet, pepparn och eventuellt sesamfrö. Fortsätt med det resterande på samma sätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Älggryta med svamp och paprika

(64)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Gnocchi med svamp och blomkål

(42)

Mattias vegetariska pasta

(11)

Vinterwok med brysselkål, svamp och jordärtskocka

(2)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(32)

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

(18)

Kycklinggryta med svamp

(16)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 200 g haricots verts
  • 6 msk olivolja
  • 600 g paprikor i bitar
  • 500 g färsk lök i klyftor
  • 240 g pak choy i bitar (Kål från Japan/Kina som liknar mangold)
  • 500 g shiitake -svamp
  • 2 msk sesamolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk sesamfrö

Grönsakswok med svamp

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Krispig grönsakswok med nötig smak från sesamolja.

Tillagningstid: 30 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Förväll bönorna i kokande saltat vatten cirka 4 minuter. Häll av vattnet och spola dem kalla. Låt rinna av.
  2. Sätt woken över grillen. Häll i och hetta upp 1/3 av olivoljan, grönsakerna och svampen. Woka försiktigt tills grönsakerna och svampen fått färg. Blanda ner 1/3 av sesamoljan, saltet, pepparn och eventuellt sesamfrö. Fortsätt med det resterande på samma sätt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Älggryta med svamp och paprika

(64)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Gnocchi med svamp och blomkål

(42)

Mattias vegetariska pasta

(11)

Vinterwok med brysselkål, svamp och jordärtskocka

(2)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(32)

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

(18)

Kycklinggryta med svamp

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies