Grönkålschips

Betyg (1-5):
2.8 (40 betyg)

Förgyll julen med krispiga grönkålschips.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
3 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 3 liter ansad grönkål
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Bryt bladen i mindre bitar och lägg på en plåt. Vänd runt i olja och rosta mitt i ugnen tills de är krispiga, 10–15 min. Rör någon gång under tiden och ha uppsikt då de lätt bränns. Strö över flingsalt och låt svalna.

Tips

Sara tipsar: perfekt nyttiga chips så här i juletid.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders

2017-08-27

Körde på 175 C i 30 min, vände runt var 10e min i oljan. Saltade efteråt. Lagom frasiga m lite olja på. Perfekta! (Man måste ha lite feeling i köket.)

Anna

2015-02-19

Mina blev brända efter 4 min. Och då hade jag 200gr. Eftersom vi har varmluftsugn!

anneli

2015-01-27

dom är jätte goda värt och prova ni med.

karin

2014-12-21

Så himla goda👍

Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Fish tacos deluxe

(32)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Vegopiroger

(8)

Räksallad med japansk dressing

(90)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 3 liter ansad grönkål
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt

Grönkålschips

Betyg (1-5):
2.8 (40 betyg)

Förgyll julen med krispiga grönkålschips.

Tillagningstid: 20 min
Ugnstemperatur:225º
3 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt bladen i mindre bitar och lägg på en plåt. Vänd runt i olja och rosta mitt i ugnen tills de är krispiga, 10–15 min. Rör någon gång under tiden och ha uppsikt då de lätt bränns. Strö över flingsalt och låt svalna.

Tips

Sara tipsar: perfekt nyttiga chips så här i juletid.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anders

2017-08-27

Körde på 175 C i 30 min, vände runt var 10e min i oljan. Saltade efteråt. Lagom frasiga m lite olja på. Perfekta! (Man måste ha lite feeling i köket.)

Anna

2015-02-19

Mina blev brända efter 4 min. Och då hade jag 200gr. Eftersom vi har varmluftsugn!

anneli

2015-01-27

dom är jätte goda värt och prova ni med.

karin

2014-12-21

Så himla goda👍

Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Fish tacos deluxe

(32)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Vegopiroger

(8)

Räksallad med japansk dressing

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies