
Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto
Betyg (1-5):
Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 300 g grönkålsbiff
- 300 g morot
- 300 g palsternacka
- 250 g färska rödbetor
- Spenatpesto:
- 50 g bladspenat
- 1 vitlöksklyfta
- 1.5 dl olivolja
- 2 dl riven parmesan
- 1 dl pinjenötter
Gör så här
- Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.
Spenatpesto:
- Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
- Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.
Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto
Betyg (1-5):
Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.
Spenatpesto:
- Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
- Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!