Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g grönkålsbiff
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 250 g färska rödbetor
  • Spenatpesto:
  • 50 g bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 dl pinjenötter

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g grönkålsbiff
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 250 g färska rödbetor
  • Spenatpesto:
  • 50 g bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 dl pinjenötter

Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!