Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g grönkålsbiff
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 250 g färska rödbetor
  • Spenatpesto:
  • 50 g bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 dl pinjenötter

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g grönkålsbiff
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 250 g färska rödbetor
  • Spenatpesto:
  • 50 g bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 dl pinjenötter

Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)