Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 300 g grönkålsbiff
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 250 g färska rödbetor
  • Spenatpesto:
  • 50 g bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 dl pinjenötter

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Älgköttbullar

(12)

Bowl med sashimilax

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Kyckling och sötpotatis på plåt

(18)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g grönkålsbiff
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 250 g färska rödbetor
  • Spenatpesto:
  • 50 g bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl olivolja
  • 2 dl riven parmesan
  • 1 dl pinjenötter

Grönkålsbiffar med rostade rotsaker med spenatpesto

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Färdiga grönkålsbiffar smaksatta med palsternacka och vitlök, serveras med rostade rotsaker och spenatpesto.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär alla rotfrukter i lika stora bitar. Fördela på en ugnsplåt och vänd runt med olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

Spenatpesto:

  1. Mixa färsk spenat, vitlök och olivolja. Vänd ner parmesan och pinjenötter.
  2. Tillaga grönkålsbiffarna enligt anvisningen på paketet. Servera grönkålsbiffarna med ugnsrostade grönsaker och spenatpesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Älgköttbullar

(12)

Bowl med sashimilax

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Kyckling och sötpotatis på plåt

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies