Grönkål med parmesan och citron

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Kramad grönkålssallad med citron och hyvlad parmesan.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 150 g färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 citron
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g parmesan

Gör så här

  1. Plocka grönkålsbladen från stjälken i mindre bitar och lägg i en bunke. Ringla över olja, pressa på citronsaft och salta. Krama runt kålen så den mjuknar något. Servera med hyvlad parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm

(3)

Fetaostgratinerad broccoli

(132)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 150 g färsk grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 citron
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g parmesan

Grönkål med parmesan och citron

Betyg (1-5):
3.5 (4 betyg)

Kramad grönkålssallad med citron och hyvlad parmesan.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Plocka grönkålsbladen från stjälken i mindre bitar och lägg i en bunke. Ringla över olja, pressa på citronsaft och salta. Krama runt kålen så den mjuknar något. Servera med hyvlad parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Rödbetskorgar med ostkräm

(3)

Fetaostgratinerad broccoli

(132)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies