Grönärtsallad med mynta och svecia

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Grönt och fräscht med sting av smakrik sveciaost.

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g sockerärtor
  • 100 g sugar snaps
  • 200 g tinade frysta gröna ärtor
  • 1 knippe rädisa
  • 2 myntakvistar
  • 70 g babyspenat
  • 100 g sveciaost
  • Dressing:
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk honung
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar från kvarn
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med lättsaltat vatten. Lägg ner sockerärtor och sugarsnaps, koka ca 3 min.
  2. Lägg ner de gröna ärtorna och sila av vattnet i ett durkslag direkt. Skölj i iskallt vatten tills de är nedkylda.

Dressing

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Skiva rädisorna tunt, gärna på mandolin. Riv myntabladen.
  3. Fördela alla grönsaker på ett serveringsfat och toppa med smulad sveciaost. Ringla över dressingen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Sallad med pumpa, päron och getost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 100 g sockerärtor
  • 100 g sugar snaps
  • 200 g tinade frysta gröna ärtor
  • 1 knippe rädisa
  • 2 myntakvistar
  • 70 g babyspenat
  • 100 g sveciaost
  • Dressing:
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk honung
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar från kvarn
  • 1 tsk salt

Grönärtsallad med mynta och svecia

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Grönt och fräscht med sting av smakrik sveciaost.

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med lättsaltat vatten. Lägg ner sockerärtor och sugarsnaps, koka ca 3 min.
  2. Lägg ner de gröna ärtorna och sila av vattnet i ett durkslag direkt. Skölj i iskallt vatten tills de är nedkylda.

Dressing

  1. Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Skiva rädisorna tunt, gärna på mandolin. Riv myntabladen.
  3. Fördela alla grönsaker på ett serveringsfat och toppa med smulad sveciaost. Ringla över dressingen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Spagetti med tomatsås

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Kronärtskocksröra med parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Sallad med pumpa, päron och getost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)