
Grillade persikor med pistaschnötter
Betyg (1-5):
Hälsosam efterrätt på ett kick.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g mogna persikor
- 2 msk flytande honung
- 250 g Kesella vanilj (1 burk = 250 g)
- 50 g hackade, skalade pistagenötter
Gör så här
- Dela och kärna ur persikorna. Ringla över honungen. Grilla persikohalvorna cirka 2 minuter/sida. Servera med kesella och toppa med nötter.
Grillade persikor med pistaschnötter
Betyg (1-5):
Hälsosam efterrätt på ett kick.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela och kärna ur persikorna. Ringla över honungen. Grilla persikohalvorna cirka 2 minuter/sida. Servera med kesella och toppa med nötter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!