Grillade persikor med pistaschnötter

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Hälsosam efterrätt på ett kick.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g mogna persikor
  • 2 msk flytande honung
  • 250 g Kesella vanilj (1 burk = 250 g)
  • 50 g hackade, skalade pistagenötter

Gör så här

  1. Dela och kärna ur persikorna. Ringla över honungen. Grilla persikohalvorna cirka 2 minuter/sida. Servera med kesella och toppa med nötter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grillade persikor med pistaschnötter
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 600 g mogna persikor
  • 2 msk flytande honung
  • 250 g Kesella vanilj (1 burk = 250 g)
  • 50 g hackade, skalade pistagenötter

Grillade persikor med pistaschnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Hälsosam efterrätt på ett kick.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela och kärna ur persikorna. Ringla över honungen. Grilla persikohalvorna cirka 2 minuter/sida. Servera med kesella och toppa med nötter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!