För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillade lammkotletter med kapris- och sparrissallad

Betyg (1-5):
3.93 (15 betyg)

Lätt och sommrig grillmiddag, med matig smakrik sallad

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 tsk nymalen vitpeppar
  • 12 lammkotletter
  • 2 citroner, halverade
  • Kapris- och sparrissallad:
  • 250 g (skalad) grön sparris, klyvd på längden
  • 1 skalad, tunt strimlad gul lök
  • 4 urkärnade, strimlade tomater
  • 4 msk kapris
  • 0.5 dl färsk mynta, plockade blad
  • 2 msk olja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • nymalen vitpeppar

Gör så här

  1. Salta och peppra lammkotletterna. Grilla citronerna i 10-12 minuter och lammkotletterna i 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek. Blanda sparris, lök, tomater, kapris och mynta i en skål.

Kapris- och sparrissallad

  1. Rör ihop en dressing av olja, vinäger, salt och peppar och blanda med grönsakerna. Servera lammkotletterna med salladen och grillade citroner.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2017-04-21

Blev verkligen jättegott!!

Eva

2013-04-20

Helt otroligt gott.

Liknande recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(8)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Bönsallad med grillad tomat

(11)

Bönsallad med svarta bönor

(6)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

Persiljeskinka

(1)

Pumpapaj

(14)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 0.5 tsk nymalen vitpeppar
  • 12 lammkotletter
  • 2 citroner, halverade
  • Kapris- och sparrissallad:
  • 250 g (skalad) grön sparris, klyvd på längden
  • 1 skalad, tunt strimlad gul lök
  • 4 urkärnade, strimlade tomater
  • 4 msk kapris
  • 0.5 dl färsk mynta, plockade blad
  • 2 msk olja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • nymalen vitpeppar

Grillade lammkotletter med kapris- och sparrissallad

Betyg (1-5):
3.93 (15 betyg)

Lätt och sommrig grillmiddag, med matig smakrik sallad

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra lammkotletterna. Grilla citronerna i 10-12 minuter och lammkotletterna i 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek. Blanda sparris, lök, tomater, kapris och mynta i en skål.

Kapris- och sparrissallad

  1. Rör ihop en dressing av olja, vinäger, salt och peppar och blanda med grönsakerna. Servera lammkotletterna med salladen och grillade citroner.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2017-04-21

Blev verkligen jättegott!!

Eva

2013-04-20

Helt otroligt gott.

Liknande recept

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(8)

Grahamspaj med spenat och dill

(5)

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Bönsallad med grillad tomat

(11)

Bönsallad med svarta bönor

(6)

Lasagne med nötfärs, grönkål, kanel och parmesan

(25)

Persiljeskinka

(1)

Pumpapaj

(14)