Grillade grönsaker med risoni

Grillade grönsaker med risoni

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Grönsakerna grillas först och sedan vänds de runt i en vitlöksolja. Därefter läggs de på risoni som är smaksatt med parmesan och basilika. Servera som det är eller på din grillbuffé.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 zucchini
  • 125 g broccoli
  • 1 paprika
  • 200 g körsbärstomater, gärna på kvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • flingsalt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skär zucchini i sneda skivor och skär broccolin iskivor genom stammen. Dela och kärna ur paprikan.Grilla grönsakerna tills de är mjuka med fin färg.Grilla tomaterna tills de börjar spricka. Skär dengrillade paprikan i mindre bitar. Riv ner vitlöken i oljanoch vänd varsamt runt grönsakerna i den. Smaka avmed salt.
  2. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen.Vänd ner parmesan, olja och basilika. Toppa med degrillade grönsakerna, salta och peppra.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2021-08-10

Denna har jag lagat många gånger och verkligen supergott!

Ida

2017-11-22

Riktigt gott! En favorit!

Sofia

2017-08-18

Supergott!!!

Liknande recept

Spara recept

Indiskt kryddris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Grillade grönsaker med risoni
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 zucchini
  • 125 g broccoli
  • 1 paprika
  • 200 g körsbärstomater, gärna på kvist
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 dl risoni
  • 2 dl finriven parmesan
  • 1 msk olivolja
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • flingsalt och svartpeppar

Grillade grönsaker med risoni

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Grönsakerna grillas först och sedan vänds de runt i en vitlöksolja. Därefter läggs de på risoni som är smaksatt med parmesan och basilika. Servera som det är eller på din grillbuffé.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini i sneda skivor och skär broccolin iskivor genom stammen. Dela och kärna ur paprikan.Grilla grönsakerna tills de är mjuka med fin färg.Grilla tomaterna tills de börjar spricka. Skär dengrillade paprikan i mindre bitar. Riv ner vitlöken i oljanoch vänd varsamt runt grönsakerna i den. Smaka avmed salt.
  2. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen.Vänd ner parmesan, olja och basilika. Toppa med degrillade grönsakerna, salta och peppra.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2021-08-10

Denna har jag lagat många gånger och verkligen supergott!

Ida

2017-11-22

Riktigt gott! En favorit!

Sofia

2017-08-18

Supergott!!!

Liknande recept

Spara recept

Indiskt kryddris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)