Grillad sparris med chorizo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.64 (25 betyg)

Njut av lätt grillad sparris, stekt chorizo, hyvlad parmesan och gula tomater. Enkelt att laga och passar vi alla tillfällen!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 ansade gröna sparrisar, kluvna på längden
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tunt skivad chorizo
  • 250 g halverade gula körsbärstomater
  • 40 g hyvlad parmesanost

Gör så här

  1. Rulla sparrisarna i hälften av oljan och salta. Stek dem i grill- eller stekpanna några minuter så att de får fin färg. Stek chorizon hastigt i resten av oljan.
  2. Lägg sparrisen på ett serveringsfat med tomater, chorizo och hyvlad parmesanost.

Servering

Servera med ramslökspesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Benita

2014-04-18

Kanon

Liknande recept

Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sallad på grillade grönsaker och halloumi

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(45)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 20 ansade gröna sparrisar, kluvna på längden
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tunt skivad chorizo
  • 250 g halverade gula körsbärstomater
  • 40 g hyvlad parmesanost

Grillad sparris med chorizo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.64 (25 betyg)

Njut av lätt grillad sparris, stekt chorizo, hyvlad parmesan och gula tomater. Enkelt att laga och passar vi alla tillfällen!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla sparrisarna i hälften av oljan och salta. Stek dem i grill- eller stekpanna några minuter så att de får fin färg. Stek chorizon hastigt i resten av oljan.
  2. Lägg sparrisen på ett serveringsfat med tomater, chorizo och hyvlad parmesanost.

Servering

Servera med ramslökspesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Benita

2014-04-18

Kanon

Liknande recept

Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Zucchinigratäng med korv

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sallad på grillade grönsaker och halloumi

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Ugnsbakade bönor med cream cheese

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(45)