För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad sparris med chorizo

Betyg (1-5):
3.64 (25 betyg)

Njut av lätt grillad sparris, stekt chorizo, hyvlad parmesan och gula tomater. Enkelt att laga och passar vi alla tillfällen!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 ansade gröna sparrisar, kluvna på längden
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tunt skivad chorizo
  • 250 g halverade gula körsbärstomater
  • 40 g hyvlad parmesanost

Gör så här

  1. Rulla sparrisarna i hälften av oljan och salta. Stek dem i grill- eller stekpanna några minuter så att de får fin färg. Stek chorizon hastigt i resten av oljan.
  2. Lägg sparrisen på ett serveringsfat med tomater, chorizo och hyvlad parmesanost.

Servering

Servera med ramslökspesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Benita

2014-04-18

Kanon

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(2)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(15)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(37)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(74)

Sallad på grillade grönsaker och halloumi

(6)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 20 ansade gröna sparrisar, kluvna på längden
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 tunt skivad chorizo
  • 250 g halverade gula körsbärstomater
  • 40 g hyvlad parmesanost

Grillad sparris med chorizo

Betyg (1-5):
3.64 (25 betyg)

Njut av lätt grillad sparris, stekt chorizo, hyvlad parmesan och gula tomater. Enkelt att laga och passar vi alla tillfällen!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla sparrisarna i hälften av oljan och salta. Stek dem i grill- eller stekpanna några minuter så att de får fin färg. Stek chorizon hastigt i resten av oljan.
  2. Lägg sparrisen på ett serveringsfat med tomater, chorizo och hyvlad parmesanost.

Servering

Servera med ramslökspesto.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Benita

2014-04-18

Kanon

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(2)

Ugnsbakade bönor med cream cheese

(15)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(37)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Vegetarisk lasagne med soltorkade tomater

(74)

Sallad på grillade grönsaker och halloumi

(6)