Grillad havsabborre med äppelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.92 (24 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
  • 2 msk olja
  • 2 tärnade urkärnade äpplen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 msk grovt salt

Gör så här

  1. Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
  2. Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
  3. Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fiskbullar i thaisås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fisk med frasigt täcke

Betyg
Betyg
(88)
Spara recept

Fiskgryta med saffran och räkor

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Torsk i saffranssås med rosépeppar

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citron- och persiljepanerad rödspättafilé

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Torsk med tomat, halloumi och dill

Betyg
Betyg
(13)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
  • 2 msk olja
  • 2 tärnade urkärnade äpplen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 msk grovt salt

Grillad havsabborre med äppelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.92 (24 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
  2. Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
  3. Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fiskbullar i thaisås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fisk med frasigt täcke

Betyg
Betyg
(88)
Spara recept

Fiskgryta med saffran och räkor

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Torsk i saffranssås med rosépeppar

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citron- och persiljepanerad rödspättafilé

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Torsk med tomat, halloumi och dill

Betyg
Betyg
(13)