För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad havsabborre med äppelsallad

Betyg (1-5):
2.92 (24 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
  • 2 msk olja
  • 2 tärnade urkärnade äpplen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 msk grovt salt

Gör så här

  1. Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
  2. Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
  3. Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gravad röding

(23)

Fiskgryta med saffran och räkor

(64)

Kall inkokt lax

(7)

Torsk i saffranssås med rosépeppar

(89)

Kokospanerade tonfiskbollar med doppsås

(13)

Lax med ingefära, chili och lime

(24)

Asiatisk fisk i ugn

(33)

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

(3)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 kg havsabborre eller annan hel fisk
  • 2 msk olja
  • 2 tärnade urkärnade äpplen
  • 3 msk kapris
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar
  • 3 msk grovt salt

Grillad havsabborre med äppelsallad

Betyg (1-5):
2.92 (24 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ta ur fiskarna och fjälla dem, om detta inte gjorts i butiken. Torka fiskarna med hushållspapper och skär 3 snitt på varje sida.
  2. Pensla fisken med olja. Salta rikligt både på in- och utsidan. Grilla fiskarna på hög värme under lock 5-7 minuter på varje sida.
  3. Vänd ihop äppeltärningar, kapris, dill och olivolja. Smaka av med nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Gravad röding

(23)

Fiskgryta med saffran och räkor

(64)

Kall inkokt lax

(7)

Torsk i saffranssås med rosépeppar

(89)

Kokospanerade tonfiskbollar med doppsås

(13)

Lax med ingefära, chili och lime

(24)

Asiatisk fisk i ugn

(33)

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

(3)