För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Grillad korv med smak från Indien.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g chorizo eller annan korv
  • 4 naanbröd
  • Selleriraita:
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl matyoghurt 10%
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • svartpeppar
  • 300 g riven vitkål
  • salt

Gör så här

  1. Skiva sellerin tunt. Riv gurkan grovt och krama ur så mycket vätska som möjligt. Blanda resten av ingredienserna till raitan och vänd ner grönsakerna.
  2. Skär små snitt i skinnet på korvarna och grilla dem runt om 5–7 min eller stek dem i en stekpanna. Värm bröden någon minut per sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastaknyten med italiensk salami

(6)

Chorizogryta med rotfrukter

(110)

Chorizo med buljongkokt vitkål och pepparrotssås

(6)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(4)

Korvstroganoff på grillen

(4)

Chorizo med potatissallad

(2)

Zucchinigratäng med korv

(17)

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g chorizo eller annan korv
  • 4 naanbröd
  • Selleriraita:
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl matyoghurt 10%
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • svartpeppar
  • 300 g riven vitkål
  • salt

Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Grillad korv med smak från Indien.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skiva sellerin tunt. Riv gurkan grovt och krama ur så mycket vätska som möjligt. Blanda resten av ingredienserna till raitan och vänd ner grönsakerna.
  2. Skär små snitt i skinnet på korvarna och grilla dem runt om 5–7 min eller stek dem i en stekpanna. Värm bröden någon minut per sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastaknyten med italiensk salami

(6)

Chorizogryta med rotfrukter

(110)

Chorizo med buljongkokt vitkål och pepparrotssås

(6)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(4)

Korvstroganoff på grillen

(4)

Chorizo med potatissallad

(2)

Zucchinigratäng med korv

(17)

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

(1)