
Grillad bruschetta med aubergine
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
- 0.5 aubergine
- olivolja
- 4 skivor surdegsbröd
- 250 g körsbärstomater
- 2 vitlöksklyftor, rivna
- 0.5 dl olivolja
- 0.5 kruka basilika, hackad
- 0.5 tsk salt
Gör så här
- Skär auberginen i 1 cm skivor och lägg på en skärbräda. Strö över salt och låt stå ca 10 min. Grilla skivorna tills de är mjuka. Lägg på ett fat och ringla över olivolja. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna.
- Tärna och vänd runt tomaterna med vitlök, olivolja, hackad basilika och smaka av med salt. Toppa bröden med aubergineskivor och tomatsallad.
Tips

Servera som förrätt eller som en del av er grillmiddag.
Grillad bruschetta med aubergine
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Gör så här
- Skär auberginen i 1 cm skivor och lägg på en skärbräda. Strö över salt och låt stå ca 10 min. Grilla skivorna tills de är mjuka. Lägg på ett fat och ringla över olivolja. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna.
- Tärna och vänd runt tomaterna med vitlök, olivolja, hackad basilika och smaka av med salt. Toppa bröden med aubergineskivor och tomatsallad.
Tips

Servera som förrätt eller som en del av er grillmiddag.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!