Grillad bruschetta med aubergine
  • Tid 25 min

Grillad bruschetta med aubergine

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 0.5 aubergine
  • 0.5 tsk salt
  • olivolja
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 kruka basilika, hackad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär auberginen i 1 cm skivor och lägg på en skärbräda. Strö över salt och låt stå ca 10 min. Grilla skivorna tills de är mjuka. Lägg på ett fat och ringla över olivolja. Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna.

  2. 2

    Tärna och vänd runt tomaterna med vitlök, olivolja, hackad basilika och smaka av med salt. Toppa bröden med aubergineskivor och tomatsallad.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Servera som förrätt eller som en del av er grillmiddag.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar