Godaste köttbullarna

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ta ditt vanliga recept på köttbullar och smaksätt på nytt sätt. Smaksättningarna nedan passar till recept med 500 g färs.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 4 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 liten gul lök, riven
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 ägg
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Smaksättning 1
  • 50 g hackad ansjovis med spad
  • 2.5 dl riven västerbottensost
  • Smaksättning 2
  • 0.5 msk grovmalen kryddpeppar
  • Smaksättning 3
  • 0.5 dl kapris, grovhackad
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, riven

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut.
  2. Tillsätt lök, ägg och färs. Salta, peppra och blanda ordentligt, tillsätt valfri smaksättning. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda köttbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek köttbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Linsbiffar med myntavinägrett

(5)

Kryddiga honungsribs

(19)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Kalvfärs- och myntaköttbullar

(9)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Lax med ingefära, chili och lime

(22)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 4 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 liten gul lök, riven
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 ägg
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • Smaksättning 1
  • 50 g hackad ansjovis med spad
  • 2.5 dl riven västerbottensost
  • Smaksättning 2
  • 0.5 msk grovmalen kryddpeppar
  • Smaksättning 3
  • 0.5 dl kapris, grovhackad
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 vitlöksklyfta, riven

Godaste köttbullarna

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ta ditt vanliga recept på köttbullar och smaksätt på nytt sätt. Smaksättningarna nedan passar till recept med 500 g färs.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut.
  2. Tillsätt lök, ägg och färs. Salta, peppra och blanda ordentligt, tillsätt valfri smaksättning. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda köttbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek köttbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Linsbiffar med myntavinägrett

(5)

Kryddiga honungsribs

(19)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Kalvfärs- och myntaköttbullar

(9)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Lax med ingefära, chili och lime

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies