Gino

Gino

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 skalade och skivade kiwi
  • 2 skalade och skivade bananer
  • 0.5 liter delade jordgubbar
  • 75 g vit choklad eller mjölkchoklad
  • Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass

Gör så här

  1. Skär frukterna i bitar och fördela på 4 foliebitar.
  2. Bryt bitar av chokladen och lägg ovanpå.
  3. Vik ihop foliet till små paket och lägg på grillen. Lägg på indirekt glöd och under lock 10-15 min. Eller gratinera ett par minuter högt upp i ugnen tills den vita chokladen fått lite färg.
  4. Servera genast med en kula god vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-02-23

Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

Britt-Marie glaad

2012-04-22

Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbar i apelsin- och passionsfruktslag

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Jordgubbstarte med citronkräm

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fylld ananas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Saffransinkokta päron med björnbär

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad frukt med honungssmör

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sorbet på honungsmelon och ingefära med hallon och flarn

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbsmousse med rabarber

Betyg
Betyg
(20)
Gino
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 skalade och skivade kiwi
  • 2 skalade och skivade bananer
  • 0.5 liter delade jordgubbar
  • 75 g vit choklad eller mjölkchoklad
  • Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass

Gino

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär frukterna i bitar och fördela på 4 foliebitar.
  2. Bryt bitar av chokladen och lägg ovanpå.
  3. Vik ihop foliet till små paket och lägg på grillen. Lägg på indirekt glöd och under lock 10-15 min. Eller gratinera ett par minuter högt upp i ugnen tills den vita chokladen fått lite färg.
  4. Servera genast med en kula god vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-02-23

Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

Britt-Marie glaad

2012-04-22

Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbar i apelsin- och passionsfruktslag

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Jordgubbstarte med citronkräm

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fylld ananas

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Saffransinkokta päron med björnbär

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillad frukt med honungssmör

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sorbet på honungsmelon och ingefära med hallon och flarn

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbsmousse med rabarber

Betyg
Betyg
(20)