Gino

Gino

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
  • 3 kiwi
  • 2 bananer
  • 0.5 liter färska jordgubbar
  • 100 g vit choklad ev 1 dl kokosflingor
  • Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skala kiwi och bananer och skär dom i bitar. Dela jordgubbarna. Lägg frukten i en ugnssäker form eller flera portionsformar.
  2. Riv eller hacka chokladen fint och strö över frukten. Gratinera i övre delen av ugnen, gärna med ugnens grillfunktion, 5-7 min tills chokladen fått färg och smält något. Blanda ev kokosflingor med chokladen, det ger en mer knaprig konsistens. Servera med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-02-23

Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

Britt-Marie glaad

2012-04-22

Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!

Gino
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 kiwi
  • 2 bananer
  • 0.5 liter färska jordgubbar
  • 100 g vit choklad ev 1 dl kokosflingor
  • Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass

Gino

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Skala kiwi och bananer och skär dom i bitar. Dela jordgubbarna. Lägg frukten i en ugnssäker form eller flera portionsformar.
  2. Riv eller hacka chokladen fint och strö över frukten. Gratinera i övre delen av ugnen, gärna med ugnens grillfunktion, 5-7 min tills chokladen fått färg och smält något. Blanda ev kokosflingor med chokladen, det ger en mer knaprig konsistens. Servera med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna

2014-02-23

Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

Britt-Marie glaad

2012-04-22

Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!