Gino
  • Tid 20 min
  • Ugn 250º

Gino

3.53 (15 betyg)

Kiwi, banan och jordgubbar med svalkande vaniljglass.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 5
  • Ugnstemperatur 250º

Ingredienser

4 portioner
  • 3 skalade och skivade kiwi
  • 2 skalade och skivade bananer
  • 0.5 liter delade jordgubbar
  • 75 g vit choklad eller mjölkchoklad
Servering:
  • 0.5 liter vaniljglass
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär frukterna i bitar och fördela på 4 foliebitar.

  2. 2

    Bryt bitar av chokladen och lägg ovanpå.

  3. 3

    Vik ihop foliet till små paket och lägg på grillen. Lägg på indirekt glöd och under lock 10-15 min. Eller gratinera ett par minuter högt upp i ugnen tills den vita chokladen fått lite färg.

  4. 4

    Servera genast med en kula god vaniljglass.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Anna

    Helt klart godaste efterrätten!! Ett tips: använd endast färsk frukt och bär, då de frysta vattnar av sig väldigt. Servera med vaniljkesella!

  • Britt-Marie glaad

    Åt gino med blåbär och hallon på en av stadens restauranger. Det var mycket gott!