Garam masala

Garam masala

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Tillagningstid: 15 minuter
0,5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 msk kardemummafrö
  • 1 kanelstänger
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk hela kryddnejlikor
  • 1 tsk svartpepparkorn
  • 1 tsk mald muskotnöt

Gör så här

  1. Stöt alla kryddor i mortel. Förvara i mörk burk med lock.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bogbladsstek i folie

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kräftströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fisksoppa med saffransaioli

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Pasta pesto med räkor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kumminfläsk med vitkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kassler med äpple och dragon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Blodpudding och blodplättar

Betyg
Betyg
(5)
Garam masala
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 msk kardemummafrö
  • 1 kanelstänger
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk hela kryddnejlikor
  • 1 tsk svartpepparkorn
  • 1 tsk mald muskotnöt

Garam masala

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Tillagningstid: 15 minuter
0,5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stöt alla kryddor i mortel. Förvara i mörk burk med lock.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bogbladsstek i folie

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kräftströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fisksoppa med saffransaioli

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Pasta pesto med räkor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kumminfläsk med vitkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kassler med äpple och dragon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Blodpudding och blodplättar

Betyg
Betyg
(5)