För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fylld ananas

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Läckra fruktbitar i ett honungssött, mousserande bubbelbad.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 ananas
  • 2 apelsiner
  • 100 g blå druvor
  • 100 g jordgubbar eller andra bär
  • 1.5 dl äppelcider eller vitt moussernade vin
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 dl citronmeliss
  • Tillbehör:
  • 1.5 dl lättvispad grädde

Gör så här

  1. Dela ananasen på längden. Gröp ur fruktköttet, en grapefruktkniv är utmärkt. Skär bort den hårda stocken i mitten och skär fruktköttet i bitar. Spara skalhalvorna.
  2. Skär apelsinen i hinnfria klyftor. Dela och kärna ur druvorna. Dela jordgubbarna.
  3. Blanda ananasbitarna med apelsin, vindruvor och jordgubbar i en skål.
  4. Rör samman cider och honung och häll det över. Fördela frukten i skalhalvorna.
  5. Garnera gärna med citronmeliss. Servera med en klick lättvispad grädde.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbsmousse med rabarber

(20)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

(7)

Snabba marängbakelser

(4)

Grillade fruktspett

(19)

Proteinpannkaka med bär

(9)

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

(11)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 ananas
  • 2 apelsiner
  • 100 g blå druvor
  • 100 g jordgubbar eller andra bär
  • 1.5 dl äppelcider eller vitt moussernade vin
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 dl citronmeliss
  • Tillbehör:
  • 1.5 dl lättvispad grädde

Fylld ananas

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Läckra fruktbitar i ett honungssött, mousserande bubbelbad.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela ananasen på längden. Gröp ur fruktköttet, en grapefruktkniv är utmärkt. Skär bort den hårda stocken i mitten och skär fruktköttet i bitar. Spara skalhalvorna.
  2. Skär apelsinen i hinnfria klyftor. Dela och kärna ur druvorna. Dela jordgubbarna.
  3. Blanda ananasbitarna med apelsin, vindruvor och jordgubbar i en skål.
  4. Rör samman cider och honung och häll det över. Fördela frukten i skalhalvorna.
  5. Garnera gärna med citronmeliss. Servera med en klick lättvispad grädde.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Jordgubbsmousse med rabarber

(20)

Tortillachips med dipp och frukt

(1)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

(7)

Snabba marängbakelser

(4)

Grillade fruktspett

(19)

Proteinpannkaka med bär

(9)

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

(11)