Frukt och bär i bubbel

Frukt och bär i bubbel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Ananas och jordgubbar i en pärlande dryck.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g färsk ananas eller på burk
  • 600 g cantaluope- eller galiamelon i bitar
  • 5 dl jordgubbar i bitar
  • 0.5 dl mynta
  • 1 msk flor- eller strösocker
  • 75 cl mousserande halvtorrt vin,cider eller sockerdricka

Gör så här

  1. Varva fruktbitar, bär och mynta i glas. Strö eventuellt på lite socker om det är mycket syrligt.
  2. Häll på drycken precis före servering.

Servering

Servera med Spröda vaniljbröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbara

2014-12-29

Busenkelt och väldigt fräscht!!

Katla

2014-11-13

Vi tog färska hallon istället för jordgubbar och limeskivor istället för mynta. Funkade fint! Inget socker, Asti Cinzano.

A

2013-12-27

Låter och ser supergott ut, ska göra det till nyår.

Liknande recept

Spara recept

Gino med glass

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Lingonkokta päron med vaniljcreme

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Grillade fruktspett

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

Betyg
Betyg
(8)
Frukt och bär i bubbel
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g färsk ananas eller på burk
  • 600 g cantaluope- eller galiamelon i bitar
  • 5 dl jordgubbar i bitar
  • 0.5 dl mynta
  • 1 msk flor- eller strösocker
  • 75 cl mousserande halvtorrt vin,cider eller sockerdricka

Frukt och bär i bubbel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Ananas och jordgubbar i en pärlande dryck.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varva fruktbitar, bär och mynta i glas. Strö eventuellt på lite socker om det är mycket syrligt.
  2. Häll på drycken precis före servering.

Servering

Servera med Spröda vaniljbröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbara

2014-12-29

Busenkelt och väldigt fräscht!!

Katla

2014-11-13

Vi tog färska hallon istället för jordgubbar och limeskivor istället för mynta. Funkade fint! Inget socker, Asti Cinzano.

A

2013-12-27

Låter och ser supergott ut, ska göra det till nyår.

Liknande recept

Spara recept

Gino med glass

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Lingonkokta päron med vaniljcreme

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Grillade fruktspett

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

Betyg
Betyg
(8)