Frukt och bär i bubbel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.36 (11 betyg)

Ananas och jordgubbar i en pärlande dryck.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g färsk ananas eller på burk
  • 600 g cantaluope- eller galiamelon i bitar
  • 5 dl jordgubbar i bitar
  • 0.5 dl mynta
  • 1 msk flor- eller strösocker
  • 75 cl mousserande halvtorrt vin,cider eller sockerdricka

Gör så här

  1. Varva fruktbitar, bär och mynta i glas. Strö eventuellt på lite socker om det är mycket syrligt.
  2. Häll på drycken precis före servering.

Servering

Servera med Spröda vaniljbröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbara

2014-12-29

Busenkelt och väldigt fräscht!!

Katla

2014-11-13

Vi tog färska hallon istället för jordgubbar och limeskivor istället för mynta. Funkade fint! Inget socker, Asti Cinzano.

A

2013-12-27

Låter och ser supergott ut, ska göra det till nyår.

Liknande recept

Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Hallonsemifreddo

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Jordgubbar i apelsin- och passionsfruktslag

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Jordgubbsmousse med rabarber

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

Betyg
Betyg
(8)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g färsk ananas eller på burk
  • 600 g cantaluope- eller galiamelon i bitar
  • 5 dl jordgubbar i bitar
  • 0.5 dl mynta
  • 1 msk flor- eller strösocker
  • 75 cl mousserande halvtorrt vin,cider eller sockerdricka

Frukt och bär i bubbel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.36 (11 betyg)

Ananas och jordgubbar i en pärlande dryck.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varva fruktbitar, bär och mynta i glas. Strö eventuellt på lite socker om det är mycket syrligt.
  2. Häll på drycken precis före servering.

Servering

Servera med Spröda vaniljbröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Barbara

2014-12-29

Busenkelt och väldigt fräscht!!

Katla

2014-11-13

Vi tog färska hallon istället för jordgubbar och limeskivor istället för mynta. Funkade fint! Inget socker, Asti Cinzano.

A

2013-12-27

Låter och ser supergott ut, ska göra det till nyår.

Liknande recept

Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Pavlova med jordgubbs- och rabarberkompott

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Hallonsemifreddo

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Jordgubbar i apelsin- och passionsfruktslag

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Jordgubbsmousse med rabarber

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Päron- och hallonpaj med kardemummasås

Betyg
Betyg
(8)