För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fläskytterfilé i ugn med rödbetor och friterad kapris

Betyg (1-5):
3.33 (12 betyg)

Festlig middag med helstekt fläskytter som serveras med rödbetsspagetti och toppas med friterad kapris. supergod kombo.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 fläskytterfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 dl små kapris, avrunnen
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 250 g rödbetsspaghetti
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • klyftpotatis

Gör så här

  1. Salta och peppra fläskytterfilén. Lägg den i en ugnsform och tillaga mitt i ugnen till en innertemperatur på 67°. Låt vila 10 min och skiva upp. Stek kaprisen i rikligt med olja. Rör ihop senap, citronskal (endast det gula), citronsaft, olja och honung.
  2. Blanda med rödbetsspaghetti, kapris och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Vispa ur ugnsformen med crème fraiche. Fördela rödbetssalladen över köttet och servera med klyftpotatis och såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostade rotfrukter med kassler

(27)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Kött- och grönsakssoppa

(35)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(9)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(4)

Japanskt långkok med nudlar

(42)

Kryddiga biffar i tomatsås

(18)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 1 fläskytterfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 dl små kapris, avrunnen
  • 2 msk dijonsenap
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 250 g rödbetsspaghetti
  • 0.5 dl finskuren färsk gräslök
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • klyftpotatis

Fläskytterfilé i ugn med rödbetor och friterad kapris

Betyg (1-5):
3.33 (12 betyg)

Festlig middag med helstekt fläskytter som serveras med rödbetsspagetti och toppas med friterad kapris. supergod kombo.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra fläskytterfilén. Lägg den i en ugnsform och tillaga mitt i ugnen till en innertemperatur på 67°. Låt vila 10 min och skiva upp. Stek kaprisen i rikligt med olja. Rör ihop senap, citronskal (endast det gula), citronsaft, olja och honung.
  2. Blanda med rödbetsspaghetti, kapris och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Vispa ur ugnsformen med crème fraiche. Fördela rödbetssalladen över köttet och servera med klyftpotatis och såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostade rotfrukter med kassler

(27)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Kött- och grönsakssoppa

(35)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(9)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(4)

Japanskt långkok med nudlar

(42)

Kryddiga biffar i tomatsås

(18)