Fläskfilé med ingefärsdressing och jordnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:100º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 fläskfilé (ca 600 g)
  • 1 msk olja
  • 2 dl grovhackade jordnötter
  • 0.5 finhackad röd chili
  • 0.5 kruka koriander
  • salt och svartpeppar
  • Dressing:
  • 0.5 dl pressad limesaft
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 msk olja
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 2 tsk strösocker

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra under stekningen. Stek klart mitt i ugnen till en innertemperatur på 63°. Låt köttet vila 5 min innan det skärs upp i tunna skivor.
  2. Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Lägg upp köttet på ett serveringsfat och ringla över dressingen. Toppa med chili, jordnötter och koriander. Servera gärna med grön risnudelsallad.

Servering

Servera gärna med Grön risnudelsallad. För recept se coop.se

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tacobåtar med kycklingfärs

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Köttbullar med parmaskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 fläskfilé (ca 600 g)
  • 1 msk olja
  • 2 dl grovhackade jordnötter
  • 0.5 finhackad röd chili
  • 0.5 kruka koriander
  • salt och svartpeppar
  • Dressing:
  • 0.5 dl pressad limesaft
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 msk olja
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 2 tsk strösocker

Fläskfilé med ingefärsdressing och jordnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:100º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttet runt om. Salta och peppra under stekningen. Stek klart mitt i ugnen till en innertemperatur på 63°. Låt köttet vila 5 min innan det skärs upp i tunna skivor.
  2. Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Lägg upp köttet på ett serveringsfat och ringla över dressingen. Toppa med chili, jordnötter och koriander. Servera gärna med grön risnudelsallad.

Servering

Servera gärna med Grön risnudelsallad. För recept se coop.se

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Oxfilé med tartarsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tacobåtar med kycklingfärs

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Köttbullar med parmaskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chilibiff-wrap

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)