Fläskfilé med apelsin & senapsfrön

Fläskfilé med apelsin & senapsfrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Tillagningstid: 40 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.2 kg fläskfilé
  • 2 apelsiner
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk ljusa senapsfrön
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Finriv skalet av apelsinerna (endast det orangea) över en skärbräda. Strö över vitlök, senapsfrön, salt och peppar. Rulla fläskfiléerna i kryddorna och ringla över lite olja.
  2. Grilla köttet runt om till en innertemperatur på 67°. Låt vila 10 min innan servering. Skär upp i 1 cm tjocka skivor och lägg på ett serveringsfat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hanna

2015-06-10

Vilken temperatur?

Liknande recept

Spara recept

Lammrostbiff med rödvinssås och tunt skivade rostade rotfrukter

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Enkel lammgryta

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fläskfilé med curry, äpple och bacon

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Marinerad biff med mango

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fläskfilé med äppelsås

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Ugnsbakad karré med plommon- och ingefärssås

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg
Betyg
(3)
Fläskfilé med apelsin & senapsfrön
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1.2 kg fläskfilé
  • 2 apelsiner
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk ljusa senapsfrön
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Fläskfilé med apelsin & senapsfrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Tillagningstid: 40 min
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Finriv skalet av apelsinerna (endast det orangea) över en skärbräda. Strö över vitlök, senapsfrön, salt och peppar. Rulla fläskfiléerna i kryddorna och ringla över lite olja.
  2. Grilla köttet runt om till en innertemperatur på 67°. Låt vila 10 min innan servering. Skär upp i 1 cm tjocka skivor och lägg på ett serveringsfat.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hanna

2015-06-10

Vilken temperatur?

Liknande recept

Spara recept

Lammrostbiff med rödvinssås och tunt skivade rostade rotfrukter

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Enkel lammgryta

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fläskfilé med curry, äpple och bacon

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Marinerad biff med mango

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Fläskfilé med äppelsås

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Ugnsbakad karré med plommon- och ingefärssås

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg
Betyg
(3)