Fläskfilé med apelsin & senapsfrön
  • Tid 40 min

Fläskfilé med apelsin & senapsfrön

2 (2 betyg)

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

8 portioner
  • 1.2 kg fläskfilé
  • 2 apelsiner
  • 3 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk ljusa senapsfrön
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Finriv skalet av apelsinerna (endast det orangea) över en skärbräda. Strö över vitlök, senapsfrön, salt och peppar. Rulla fläskfiléerna i kryddorna och ringla över lite olja.

  2. 2

    Grilla köttet runt om till en innertemperatur på 67°. Låt vila 10 min innan servering. Skär upp i 1 cm tjocka skivor och lägg på ett serveringsfat.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Hanna

    Vilken temperatur?