
Färskostbollar med nötter och torkad frukt - Lotta Lundgren
Betyg (1-5):
Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips - går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.
Tillagningstid: 20 min
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 150 g parmesanost, finriven
- 300 g färskost
- Strössel
- 1 dl sötmandel eller valnötter
- 2 dl finhackade torkade tranbär, blåbär eller aprikos
Gör så här
- Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.
Färskostbollar med nötter och torkad frukt - Lotta Lundgren
Betyg (1-5):
Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips - går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.
Tillagningstid: 20 min
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2018-11-27
Lottas idéer och recept är intressanta och goda
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Marietta
2018-11-27
Lottas idéer och recept är intressanta och goda