Färskostbollar med nötter och torkad frukt - Lotta Lundgren

Färskostbollar med nötter och torkad frukt - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(88)

Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips - går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g parmesanost, finriven
  • 300 g färskost
  • Strössel
  • 1 dl sötmandel eller valnötter
  • 2 dl finhackade torkade tranbär, blåbär eller aprikos

Gör så här

  1. Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marietta

2018-11-27

Lottas idéer och recept är intressanta och goda

Färskostbollar med nötter och torkad frukt - Lotta Lundgren
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 150 g parmesanost, finriven
  • 300 g färskost
  • Strössel
  • 1 dl sötmandel eller valnötter
  • 2 dl finhackade torkade tranbär, blåbär eller aprikos

Färskostbollar med nötter och torkad frukt - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(88)

Smakrika och krämiga ostbollar med parmesan, perfekta som tilltugg. Recept av Lotta Lundgren. Tips - går bra att förbereda och förvara i kylen två-tre dagar innan servering.

Tillagningstid: 20 min
30 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta nötterna i en torr panna, låt svalna och hacka fint. Blanda parmesanost och färskost. Forma bollar och rulla i valfri smaksättning.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marietta

2018-11-27

Lottas idéer och recept är intressanta och goda