Färsbiffar med ostfyllning

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Biffarna blir extra saftiga och smakrika med ost i. Servera med rårörda lingon och andra goda tillbehör.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk smör eller olja
  • 1.5 tsk salt
  • Fyllning:
  • 100 g naturell färskost, eller med vitlök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 800 g potatis
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 200 g kokta haricots verts
  • 1 dl rårörda lingon eller sylt

Gör så här

  1. Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Forma till platta biffar, lägg på fyllning och vik ihop.
  2. Stek biffarna 4-5 min per sida tills de är genomstekta. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)

Servering

Servera med tillbehören.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskkotlett med skysås och mos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fläskkarré med medelhavspotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Oxfilétournedos med savoykål, bacon och tryffelpotatispuré

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kassler med färskpotatismush

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Saltrostad potatis och palsternacka med lövbiff och kryddsmör

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Köttbullar i grönpepparsås

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 500 g nötfärs
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 8 krossade enbär
  • 1 msk smör eller olja
  • 1.5 tsk salt
  • Fyllning:
  • 100 g naturell färskost, eller med vitlök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 800 g potatis
  • 200 g kokta sockerärtor
  • 200 g kokta haricots verts
  • 1 dl rårörda lingon eller sylt

Färsbiffar med ostfyllning

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Biffarna blir extra saftiga och smakrika med ost i. Servera med rårörda lingon och andra goda tillbehör.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färs, vatten, salt och kryddor till en smidig färs. Forma till platta biffar, lägg på fyllning och vik ihop.
  2. Stek biffarna 4-5 min per sida tills de är genomstekta. (Häll lite vatten i pannan om sky önskas.)

Servering

Servera med tillbehören.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fläskkotlett med skysås och mos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fläskkarré med medelhavspotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Oxfilétournedos med savoykål, bacon och tryffelpotatispuré

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kassler med färskpotatismush

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Saltrostad potatis och palsternacka med lövbiff och kryddsmör

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Köttbullar i grönpepparsås

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)