Enkel pastasallad med halloumi

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(27)

Matig sallad med pastasnäckor, halloumi och bacon. God med körsbärstomater och sojabönor. Pressa citron och ringa olivolja över och måltiden är redo att serveras!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g pastasnäcka
  • 100 g frysta sojabönor
  • 200 g halloumi
  • 140 g bacon
  • 1 tsk olivolja
  • 200 g körsbärstomater

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Häll ner sojabönor i pastavattnet de sista 2 minuterna av koktiden.
  3. Skär halloumi i tärningar och strimla bacon. Stek halloumin i olivolja till fin färg, stek sedan bacon lätt krispig i samma stekpanna.
  4. Blanda ihop pasta och bönor med bacon, halloumi och körsbärstomater.

Tips

Pressa över saften av ½ liten citron och häll på 1 msk god olivolja. Smaka av med salt.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christina

2020-01-15

Storfavorit hos oss och alla vi bjuder.

Enkel pastasallad med halloumi
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 300 g pastasnäcka
  • 100 g frysta sojabönor
  • 200 g halloumi
  • 140 g bacon
  • 1 tsk olivolja
  • 200 g körsbärstomater

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(27)

Matig sallad med pastasnäckor, halloumi och bacon. God med körsbärstomater och sojabönor. Pressa citron och ringa olivolja över och måltiden är redo att serveras!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Häll ner sojabönor i pastavattnet de sista 2 minuterna av koktiden.
  3. Skär halloumi i tärningar och strimla bacon. Stek halloumin i olivolja till fin färg, stek sedan bacon lätt krispig i samma stekpanna.
  4. Blanda ihop pasta och bönor med bacon, halloumi och körsbärstomater.

Tips

Pressa över saften av ½ liten citron och häll på 1 msk god olivolja. Smaka av med salt.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christina

2020-01-15

Storfavorit hos oss och alla vi bjuder.