Godaste påskmaten
Här finns recept på allt från klassisk påskmat till nya spännande rätter, påskgodis och påsktårta. Glad påsk!
Påsktårta med choklad i flera maffiga lager. Vårt recept är inspirerat av Devil's food cake och är riktigt lyxig och mäktig. Den passar förstås lika bra på födelsedagen som till påsk!
Du kan göra egna marsipankycklingar med gul, röd och svart marsipan.
Påsktårta med choklad i flera maffiga lager. Vårt recept är inspirerat av Devil's food cake och är riktigt lyxig och mäktig. Den passar förstås lika bra på födelsedagen som till påsk!
Du kan göra egna marsipankycklingar med gul, röd och svart marsipan.
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2021-04-08
Hej! Till tårtan på bilden har vi använt den mängd smörkräm som står i receptet, men den måste vispas ordentligt så att den blir fluffig och maränglik. Lycka till i köket!
2021-04-07
Mycket god men väldigt tung och kompakt botten. Supergod smörkräm. Rumstempererad nötkräm gick fint att spritsa.
2021-04-06
Tårtbotten blev kompakt och hård, trots att den var i ugnen endast i 40 min. Jag vet inte vad som blev fel. Smörkrämen blev dock god. Jag gjorde fågelboet med godisägg och "Finger-kex", för att slippa spritsa nötkräm. Det blev fint!
2021-04-05
Meckig att göra. Botten blev för kompakt. Smörkrämen alldeles för lite, och man kunde inte ha i kylskåp för länge heller då det blev som en smörklump av. Nötkrämen behöver stå i kyl för att kunna spritsas. Kommer inte göra om.
2021-04-04
För lite smörkräm om man följer receptet, det blir för lite mellan bottnarna så man känner knappast smaken av det, missvisande bild, blev väldigt besviken
2021-04-04
För lite smörkräm om man följer receptet, missvisande bild
2021-04-03
Lite mekig att göra. Goda smaker, men min botten blev lite väl kompakt. Svårt att få till smörkrämen på ett snyggt vis utanpå. Tydligen viktigt att även nötkrämen också är kall. Min nötkräm var rumsvarm, och därmed svårspritsad, såg mer ut som en hög av...
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2021-04-08
Hej! Till tårtan på bilden har vi använt den mängd smörkräm som står i receptet, men den måste vispas ordentligt så att den blir fluffig och maränglik. Lycka till i köket!
Emmy
2021-04-07
Mycket god men väldigt tung och kompakt botten. Supergod smörkräm. Rumstempererad nötkräm gick fint att spritsa.
Annika
2021-04-06
Tårtbotten blev kompakt och hård, trots att den var i ugnen endast i 40 min. Jag vet inte vad som blev fel. Smörkrämen blev dock god. Jag gjorde fågelboet med godisägg och "Finger-kex", för att slippa spritsa nötkräm. Det blev fint!
Marcelle
2021-04-05
Meckig att göra. Botten blev för kompakt. Smörkrämen alldeles för lite, och man kunde inte ha i kylskåp för länge heller då det blev som en smörklump av. Nötkrämen behöver stå i kyl för att kunna spritsas. Kommer inte göra om.
Mari
2021-04-04
För lite smörkräm om man följer receptet, det blir för lite mellan bottnarna så man känner knappast smaken av det, missvisande bild, blev väldigt besviken
Mari
2021-04-04
För lite smörkräm om man följer receptet, missvisande bild
Anna
2021-04-03
Lite mekig att göra. Goda smaker, men min botten blev lite väl kompakt. Svårt att få till smörkrämen på ett snyggt vis utanpå. Tydligen viktigt att även nötkrämen också är kall. Min nötkräm var rumsvarm, och därmed svårspritsad, såg mer ut som en hög av...