Chokladkaka med after eight

Chokladkaka med after eight

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Gör denna himelskt goda chokladkaka med mycket mintsmak. Perfekt dessert. Recept från kokboken: Baka i långpanna de luxe av Frida Skattberg

Tillagningstid: 50 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
40 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g smör, rumsvarmt
  • 7 dl vetemjöl
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk bakpulver
  • Topping
  • 400 g after eight
  • 100 g mjölkchoklad, finhackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en deg, gärna med händerna. Tryck ut degen jämnt på plåten. Lägg på After Eight och finhackad choklad över hela bottnen.
  3. Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nathalie

2021-11-07

Supergoda! För att göra dem mer hållbara så hackade jag istället mintchoklad som är både rättvisemärkt och ekologiskt.

Frida

2020-03-31

Supergod kaka! Bakade till jobbet och alla älskade den.

Liknande recept

Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Marängtårta med choklad

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Snabba browniebitar med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Vit chokladmoussepaj med citrus

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Chokladkaka med after eight
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 300 g smör, rumsvarmt
  • 7 dl vetemjöl
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk bakpulver
  • Topping
  • 400 g after eight
  • 100 g mjölkchoklad, finhackad

Chokladkaka med after eight

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(35)

Gör denna himelskt goda chokladkaka med mycket mintsmak. Perfekt dessert. Recept från kokboken: Baka i långpanna de luxe av Frida Skattberg

Tillagningstid: 50 min + tid att svalna
Ugnstemperatur:175º
40 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30 x 40 cm.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en deg, gärna med händerna. Tryck ut degen jämnt på plåten. Lägg på After Eight och finhackad choklad över hela bottnen.
  3. Grädda mitt i ugnen 20–25 min. Låt kakan svalna innan den skärs i rutor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nathalie

2021-11-07

Supergoda! För att göra dem mer hållbara så hackade jag istället mintchoklad som är både rättvisemärkt och ekologiskt.

Frida

2020-03-31

Supergod kaka! Bakade till jobbet och alla älskade den.

Liknande recept

Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Marängtårta med choklad

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Snabba browniebitar med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Vit chokladmoussepaj med citrus

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)