Chokladdoppad marsipanrulle
  • Tid 30 min + tid att stelna

Chokladdoppad marsipanrulle

0 (0 betyg)

Mozartkulor fast rullade! Nötter strös ut och nötkräm bres ut över kavlad marsipan. Sedan doppar man bara ena halvan lite elegant.

  • Tillagningstid 30 min + tid att stelna
  • Ingredienser 4

Ingredienser

25 stycken
  • 400 g marsipan
  • 1 dl finhackade, rostade hasselnötter
  • 1 dl hasselnötskräm
  • 100 g mörk choklad, smält
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Kavla ut marsipanen till en rektangel, ca 20x30 cm. Strö nötterna på marsipanen och kavla igen så att de fastnar. Bred på hasselnötskrämen och rulla ihop. Plasta in och lägg i kylen ca 30 min.

  2. 2

    Skär rullen i ca 1 cm skivor. Doppa ena halvan av skivorna i smält choklad. Lägg på bakplåtspapper att stelna.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar