Chokladdoppad jordnötsglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Så enkelt, snabbt och smaskigt! Gillar du kombinationen av jordnötter, choklad och vaniljglass är detta något för dig.

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl jordnötssmör
  • 20 vaniljwafers
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 100 g mörk choklad (70%)

Gör så här

  1. Bred jordnötssmör på hälften av rånen. Skär passande skivor av glassen och lägg ovanpå. Toppa med resterande rån och tryck till lätt. Ställ in i frysen.
  2. Smält chokladen varsamt över vattenbad. Doppa halva glassarna i chokladen och lägg upp på bakplåtspapper. Låt stelna i frysen ca 10 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Choklad- och marängtårta

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Kladdkaka med olivolja och nötter serverad med stekta päron

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Snabba browniebitar med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Banankaka med choklad och nötter

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Chokladmousse med apelsinsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Glutenfri chokladtårta med jordgubbar

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Påskkladdkaka med marshmallows

Betyg
Betyg
(12)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 dl jordnötssmör
  • 20 vaniljwafers
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 100 g mörk choklad (70%)

Chokladdoppad jordnötsglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
5 (1 betyg)

Så enkelt, snabbt och smaskigt! Gillar du kombinationen av jordnötter, choklad och vaniljglass är detta något för dig.

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred jordnötssmör på hälften av rånen. Skär passande skivor av glassen och lägg ovanpå. Toppa med resterande rån och tryck till lätt. Ställ in i frysen.
  2. Smält chokladen varsamt över vattenbad. Doppa halva glassarna i chokladen och lägg upp på bakplåtspapper. Låt stelna i frysen ca 10 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Choklad- och marängtårta

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Kladdkaka med olivolja och nötter serverad med stekta päron

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Snabba browniebitar med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Banankaka med choklad och nötter

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Chokladmousse med apelsinsås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Glutenfri chokladtårta med jordgubbar

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Påskkladdkaka med marshmallows

Betyg
Betyg
(12)