Chokladbräck
  • Tid 40 min

Chokladbräck

3.64 (14 betyg)

Gott godis med mandel, russin eller müsli.

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 2

Ingredienser

25 stycken
  • 200 g vit, ljus eller mörk blockchoklad
  • 1 dl hackad sötmandel, russin eller müsli
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bryt chokladen i bitar, lägg dem i en djup tallrik och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen smält. Eller smält i mikron på högsta effekt 1-2 minuter.

  2. 2

    Blanda ner mandel, russin eller müsli i chokladen. Bred ut den till 2 längder för 25 bitar (ca 30 x 5 cm). Låt chokladen stelna och skär den sedan i ca 3 cm breda bitar.

  3. 3

    Förvara i tät burk med papper mellan lagren.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar