Chokladbräck med nötter

Chokladbräck med nötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Krispigt chokladbräck med vit choklad. Toppa med riven mörk choklad, frystorkade bär och mandel.

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
20 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g vit choklad
  • 20 g mörk choklad
  • 0.5 dl skalade hasselnötter, grovhackade
  • 1 msk frystorkade röda bär eller strössel
  • 0.5 dl flagad mandel
  • 1 tsk vallmofrön ev silverpulver

Gör så här

  1. Smält den vita chokladen varsamt på låg värme över vattenbad. Bred ut i ett tunt lager på två bakplåtspapper.
  2. Riv över den mörka chokladen och strö hasselnötter över den ena.
  3. Strö flagad mandel, frystorkade bär och vallmofrön över den andra.
  4. Garnera ev med silverpulver. Låt stelna och bryt i bitar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chokladpraliner med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fruktbollar med mörk choklad

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Marsipanklädd dadelrulle med strössel – söta påskrullar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rickards kärleksmums

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rischoklad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Chokladfudge med jordnötter

Betyg
Betyg
(14)
Chokladbräck med nötter
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g vit choklad
  • 20 g mörk choklad
  • 0.5 dl skalade hasselnötter, grovhackade
  • 1 msk frystorkade röda bär eller strössel
  • 0.5 dl flagad mandel
  • 1 tsk vallmofrön ev silverpulver

Chokladbräck med nötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Krispigt chokladbräck med vit choklad. Toppa med riven mörk choklad, frystorkade bär och mandel.

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
20 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält den vita chokladen varsamt på låg värme över vattenbad. Bred ut i ett tunt lager på två bakplåtspapper.
  2. Riv över den mörka chokladen och strö hasselnötter över den ena.
  3. Strö flagad mandel, frystorkade bär och vallmofrön över den andra.
  4. Garnera ev med silverpulver. Låt stelna och bryt i bitar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chokladpraliner med jordnötssmör

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fruktbollar med mörk choklad

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Marsipanklädd dadelrulle med strössel – söta påskrullar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rickards kärleksmums

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rischoklad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Chokladfudge med jordnötter

Betyg
Betyg
(14)