
Chili con carne på revbensspjäll
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (13)
- 1 strimlad gul lök
- 4 finhackade vitlöksklyftor
- 1 finhackad röd chili
- 2 msk olivolja
- 500 g krossade tomater
- 2 dl vatten
- 2 msk barbequesås
- 2 burkar blandade bönor (á 400 g)
- 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
- tabasco
- salt
- Till servering:
- bröd
- ris
Gör så här
- Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.
- Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.
- Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.
Liknande recept
Chili con carne på revbensspjäll
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.
- Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.
- Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!