Chili con carne på revbensspjäll

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 strimlad gul lök
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 msk barbequesås
  • 2 burkar blandade bönor (á 400 g)
  • 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
  • tabasco
  • salt
  • Till servering:
  • bröd
  • ris

Gör så här

  1. Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.
  3. Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



13 st
  • Ingredienser (13)
  • 1 strimlad gul lök
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2 msk barbequesås
  • 2 burkar blandade bönor (á 400 g)
  • 300 g grillade revbensspjäll (utan ben), i strimlor
  • tabasco
  • salt
  • Till servering:
  • bröd
  • ris

Chili con carne på revbensspjäll

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull tills löken är mjuk.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och låt småputtra under lock ca 10 min.
  3. Smaka av med salt och tabasco. Servera med bröd eller ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!