Charkpizza med parmesan och citron

Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttfärsgratäng med zucchini

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lammstek med fetaost och spenat

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

Betyg
Betyg
(19)
Charkpizza med parmesan och citron
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 pizzakit (600 g)
  • 125 g riven mozzarella
  • 150 g tunt skivade charkuterier, t ex bresaola, salami, prusciutto
  • 50 g parmesanost
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 35 g rucola
  • 0.5 dl pinjenöt, torrostade

Charkpizza med parmesan och citron

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Grädda först själva pizzabotten med tomatsås och riven mozzarella. Toppa sedan den nybakade pizzan med olika sorters tunt skivade charkuterier, rucola, pinjenötter och riven parmesan.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut tomatsåsen på pizzadegen och strö över mozzarellan. Grädda enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg på charkuterier och hyvla parmesan över pizzan direkt när den kommer ur ugnen. Dra ett varv med pepparkvarnen och ringla över olivolja. Toppa med rucola och rostade pinjenötter.

Servering

Pressa lite citron över om du vill.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttfärsgratäng med zucchini

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lammstek med fetaost och spenat

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

Betyg
Betyg
(19)