Chapatibröd med kokossmak

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Att det är så enkelt att servera hembakt bröd!

Tillagningstid: 40 min
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl ljummet vatten
  • 5 dl rågsikt
  • kokosfett till stekning
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Häll vatten och salt i en degblandare. Tillsätt mjölet lite i taget tills degen släpper från kanterna.
  2. Dela i tio småbitar och rulla bollar. Kavla ut bollarna tunt på mjölat bakbord. Stek bröden i kokosfett på båda sidorna tills de är gyllene.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Saheli

2021-03-13

Hej jag är född och uppvuxen i Indien och är gujarati. I mitt hem i Sverige gör jag chapati nästan varje dag. När man säger chapati så steker man inte. Chapati är att man äter med ghee (smält smör )eller utan. När man steker chapati kallas det Paratha i Indien. När man friterar kallas det puri. När man lägger kryddor i chapati så kallas det Thepla.

Liknande recept

Spara recept

Piroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Päron- och manchegopizza

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Sticky buffalo-blomkål

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Pizza med blomkål, tomat och gruyèreost

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Vegopizza på kikärtsbotten

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Panpizza

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(23)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 2 dl ljummet vatten
  • 5 dl rågsikt
  • kokosfett till stekning
  • 1 tsk salt

Chapatibröd med kokossmak

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Att det är så enkelt att servera hembakt bröd!

Tillagningstid: 40 min
10 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vatten och salt i en degblandare. Tillsätt mjölet lite i taget tills degen släpper från kanterna.
  2. Dela i tio småbitar och rulla bollar. Kavla ut bollarna tunt på mjölat bakbord. Stek bröden i kokosfett på båda sidorna tills de är gyllene.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Saheli

2021-03-13

Hej jag är född och uppvuxen i Indien och är gujarati. I mitt hem i Sverige gör jag chapati nästan varje dag. När man säger chapati så steker man inte. Chapati är att man äter med ghee (smält smör )eller utan. När man steker chapati kallas det Paratha i Indien. När man friterar kallas det puri. När man lägger kryddor i chapati så kallas det Thepla.

Liknande recept

Spara recept

Piroger med köttfärs

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Päron- och manchegopizza

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Sticky buffalo-blomkål

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Pizza med blomkål, tomat och gruyèreost

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Vegopizza på kikärtsbotten

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Panpizza

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(23)