Cannelloni med röda linser & fetaost
  • Tid 35 min
  • Ugn 200º

Cannelloni med röda linser & fetaost

4.38 (42 betyg)

  • Tillagningstid 35 min
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 1 pkt kokta röda linser (285 g)
  • 150 g fetaost
  • 30 g babyspenat
  • 0.5 kruka basilika
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 pkt färska pastaplattor (250 g)
  • 1 burk färdig tomatsås (500 g)
  • 3 dl riven ost
  • sallad till servering
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda linser, fetaost, spenat, basilika och crème fraiche till en röra. Bred ut röran på pastaplattorna och rulla ihop. Skär ev rullarna på mitten så att de passar i små portionsformar, eller lägg dem i en stor form.

  2. 2

    Täck rullarna med tomatsås och riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Servera med en grön sallad.

Sätt ett betyg

7 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Maria

    Jag skippar basilikan och har en chilicremefraiche och en vanlig. Jättegott! Min favoriträtt!

  • Lena

    jättegott! Du kan gärna halvera mängden créme fraiche och ost. Jag kommer att krydda lite mer nästa gång.

  • Pernilla

    Min absoluta favoriträtt! Brukar frysa in och ha till lunch på jobbet! Ett tips är att pensla lasagneplattorna med varmt vatten för att mjuka upp dem.

  • Mia

    Det här är nog mitt favoritrecept av alla recept jag provat på coop.se. Så himla gott!

Visa fler