Camemberttårta med hjortronmylta

Betyg (1-5):
4 (10 betyg)

Enklare och godare kan det inte bli med hjortron och camembert i en härlig kombination.

Tillagningstid: 10 minuter + 5 timmar
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 250 g camembert
  • 200 g frysta hjortron
  • 1 dl socker
  • 100 g torkade aprikoser
  • 75 g hasselnötter

Gör så här

  1. Mixa osten i en matberedare. Klä insidan av en djup tallrik med plastfolie. Häll ostblandningen i tallriken och ställ den i kylskåp minst 5 timmar, gärna över natten.
  2. Blanda frysta hjortron och socker. Låt tina i rumstemperatur så att sockret smälter, cirka 2 timmar.
  3. Mixa aprikoser och hasselnötter i en matberedare. Känn på osten att den stelnat, fördela nötblandningen ovanpå och tryck till försiktigt. Vänd snabbt osttårtan med hjälp av en tallrik. Ta bort plasten och dekorera med hjortronmylta. Eller servera myltan i en skål bredvid.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika

2015-01-02

När man mixat osten går den inte att "hälla" som ni skriver,helt omöjligt att göra. Rekommenderat INTE detta recept

eivor eriksson

2011-12-21

måste göra tårtan först innan jag kan kommentera

Liknande recept

Citronkaka med cream cheesetopping och jordgubbar

(9)

Jordgubbs- och limecheesecake

(13)

Jordgubbstiramisu

(27)

Muffins med blåbär och vit choklad

(15)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Melonbägare med lemon curd-visp

(12)

Rödbetskaka med frosting och jordgubbar

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 250 g camembert
  • 200 g frysta hjortron
  • 1 dl socker
  • 100 g torkade aprikoser
  • 75 g hasselnötter

Camemberttårta med hjortronmylta

Betyg (1-5):
4 (10 betyg)

Enklare och godare kan det inte bli med hjortron och camembert i en härlig kombination.

Tillagningstid: 10 minuter + 5 timmar
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa osten i en matberedare. Klä insidan av en djup tallrik med plastfolie. Häll ostblandningen i tallriken och ställ den i kylskåp minst 5 timmar, gärna över natten.
  2. Blanda frysta hjortron och socker. Låt tina i rumstemperatur så att sockret smälter, cirka 2 timmar.
  3. Mixa aprikoser och hasselnötter i en matberedare. Känn på osten att den stelnat, fördela nötblandningen ovanpå och tryck till försiktigt. Vänd snabbt osttårtan med hjälp av en tallrik. Ta bort plasten och dekorera med hjortronmylta. Eller servera myltan i en skål bredvid.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika

2015-01-02

När man mixat osten går den inte att "hälla" som ni skriver,helt omöjligt att göra. Rekommenderat INTE detta recept

eivor eriksson

2011-12-21

måste göra tårtan först innan jag kan kommentera

Liknande recept

Citronkaka med cream cheesetopping och jordgubbar

(9)

Jordgubbs- och limecheesecake

(13)

Jordgubbstiramisu

(27)

Muffins med blåbär och vit choklad

(15)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Melonbägare med lemon curd-visp

(12)

Rödbetskaka med frosting och jordgubbar

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies