Butternut-cup

Butternut-cup

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Lättlagat och gott - godis med choklad och jordnötssmör.

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g mörk choklad 70%
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1 dl jordnötssmör

Gör så här

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i varsin skål i vattenbad eller i mikrovågsugn. Smält på låg värme/effekt.
  2. Fördela den mörka chokladen i 12 stycken minimuffinformar. Ställ in i frysen 5 min att stelna.
  3. Smält jordnötssmöret i en kastrull eller i mikro. Klicka den över den mörka chokladen.
  4. Toppa formarna med mjölkchokladen och ställ in i frysen att stelna, ca 5 min. Förvaras i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Agneta Söderberg

2014-01-13

De var så goda. Gjorde dessa till julen

Pluto12

2013-11-27

såå goda Mums !!!

Liknande recept

Spara recept

Cupcakespindlar till halloween

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Apelsinsallad med dadlar och choklad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Nutella semifreddo

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Vita kokosbollar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Butternut-cup
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 100 g mörk choklad 70%
  • 100 g mjölkchoklad
  • 1 dl jordnötssmör

Butternut-cup

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Lättlagat och gott - godis med choklad och jordnötssmör.

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i varsin skål i vattenbad eller i mikrovågsugn. Smält på låg värme/effekt.
  2. Fördela den mörka chokladen i 12 stycken minimuffinformar. Ställ in i frysen 5 min att stelna.
  3. Smält jordnötssmöret i en kastrull eller i mikro. Klicka den över den mörka chokladen.
  4. Toppa formarna med mjölkchokladen och ställ in i frysen att stelna, ca 5 min. Förvaras i kylen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Agneta Söderberg

2014-01-13

De var så goda. Gjorde dessa till julen

Pluto12

2013-11-27

såå goda Mums !!!

Liknande recept

Spara recept

Cupcakespindlar till halloween

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chokladtoppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Apelsinsallad med dadlar och choklad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Nutella semifreddo

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Vita kokosbollar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)